Марта Вачкова и Дарина Павлова купонясват заедно в Дубай -

...
 Марта Вачкова и Дарина Павлова купонясват заедно в Дубай -
Коментари Харесай

Марта и Мадам Мулти се глезят в Дубай

 

Марта Вачкова и Дарина Павлова купонясват дружно в Дубай - обичаната дестинация на българските богаташи и плеймейтки, написа Lupa.bg. Щерката на огромния артист Григор Вачков пусна в инстраграм своя фотография с Мадам Мулти от арабската страна, от която излиза наяве, че двете тогавашни състудентки от ВИТИЗ и приятелки са решили да удължат лятото си и са се отдали на отмора в парещ Дубай, където дневните температури не престават да са повече от летни - 35-36 градуса.

Най-вероятно почивката е планувана да съвпадне с близкия другар на Вачкова Владо Пенев, който през днешния ден чества 62 години. Актьорът довечера не взе участие в предаването " Маскираният артист ", където е жури. Владо и Марта постоянно честват рождените си дни дружно и постоянно вършат това в странство.

Бизнесдамата и актрисата са отседнали в един от най-тузарските хотели в емирството, което в последно време е изключително известно у нас около изгнаничеството на хазартния необут Васил Божков. Щерката на Митко Бомбата показа красиви снимки от залеза над Персийския залив, от плажа, където двете топ приятелки се забавляват и от нощен Дубай с аспект към емблематичния за града петзвезден хотел Аtlantis, The Palm - знак на арабския разкош и на лукс.

Приятелките са участвали и на светлинно-музикалното шоу на най-впечатляващия шадраван в Дубай, който бе открит преди два дни. Това е най-новата атракция в арабското емирство, която бе вписана в Книгата на върховете на Гинес като най-големия юридически в миналото шадраван. Фонтанът " Палм фаунтин " е с повърхност от от 1300 квадратни метра и е ситуиран на изкуствения остров " Палм джумейра " край Дубай.

Марта Вачкова и Дарина Павлова са близки приятелки от студентските си години във ВИТИЗ и към този момент 35 години са неразделни, въпреки че вдовицата на Илия Павлов от дълго време не живее в България, а дели времето си сред Италия и Съединени американски щати и непрестанно обикаля по света. През последното десетилетие всяко лято Марта гостува в италианския дом на мултимилионерката и двете се отдават на приятни преживявания в Сардиния или в Сицилия, отдъхвайки на скъпарски яхти. Покрай пандемията, Вачкова не съумя да летува при Дарина в Италия, само че в този момент двете наваксват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР